Welkom bij Fajro

Welkom bij Fajro

Jaren heb ik gewerkt voor verschillende aannemers in de regio. Altijd heb ik met veel plezier gewerkt in de bouw, heb bijscholing gedaan en ben het traject van leermeester gestart. Heb er altijd voor gezorgd dat zowel klant als opdrachtgever tevreden waren.

Na ruim 15 jaar in de bouw te hebben gewerkt ben ik in 2008 terecht gekomen bij een haarden/kachelbedrijf en heb ik mij bezig gehouden met het plaatsen van diverse soorten haarden/kachels en het aanleggen van rookkanalen.

Toch is er altijd die drang geweest om geheel zelfstandig te werken. Zelf mijn projecten regelen. De touwtjes in handen hebben van A tot Z. In 2012 heb ik deze stap genomen.

Fajro heeft zich gespecialiseerd in haarden/kachels en rookkanalen in de breedste zin van het woord, dit mede door mijn jarenlange ervaring in de bouw.

Ik wil graag mijn kennis en mijn ervaring inzetten bij de mensen thuis zodat ik eerlijk en vakkundig werk kan leveren. Kortom voor een veilig en mooi resultaat moet u bij Fajro zijn. Door een breed netwerk werk ik met tal van specialisten uit de bouw en haardenwereld om u alles te bieden wat u nodig heeft rondom uw verbouwing, opbouw, aanbouw, stucwerk, CV werk en haard/kachel.  Alles in en rondom het huis.

Dus wacht niet langer en vul het contactformulier in of bel en ik kom geheel vrijblijvend bij u langs voor om een passende offerte geheel naar uw wensen te maken. Op deze site kunt u verschillende werkzaamheden zien welke door Fajro gerealiseerd zijn.

Graag tot ziens, Bert Loozeman